One step at a time
Danish Ultra banner
Danishh Ultra logo
  • Ultra Serie 2020 0

Coast Trail Fyn 350km run orPower-walk

Danmarkslængste trailløb
350km over 7-etaper
28. juni til 4. juli 2021
Kerteminde, Fyn

Løb eller powerwalk langs med Danmarks smukkeste kyster i selskab med andre deltagere der også vil noget mere end blot dase deres ferie væk.
En uge med garanti for at komme i pagt med naturen og dig selv!
Vi sørger for alt det praktiske så du bare kan nyde turen og kunne bære dit personlige udstyr.
Vi transporterer dit soveudstyr, udlevere aftensmad og anretter morgenmad samt medbringer kajakker og stand-up paddle boards hvis du har energi og lyst til udforske naturen omkring overnatningsstederne lidt nærmere om aftenen.
Overnatning foregår langs med kysten under åbenhimmel som cowboycamping eller i tarps.
1 uge: 3.500kr
Læs Runners manual her.

Sign up

Området

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og frilufts entusiaster fra hele verden.
Vores rejse ud i den vilde Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.
Gratis overnatning i telt eller på sovesal før start. Mulighed for tilkøb af Pasta Party og morgenmad før start.Coast Trail Fyn - ruten

Vi inviterer vi dig på dit livs eventyr til fjerntliggende strande, isolerede holme og øde skove.
Hvert trin du tager er en unik udforskning af nogle af de mest fantastiske og udfordrende kystlandskaber i Danmark.
Single looppet består af et væld af småstier, trampestier og skovveje i kombination med lange strækninger uden deciderede stier langs med kysten. Vi har gjort alt for at undgå asfalt og give dig en så stor en naturoplevelse som muligt.
Undervejs vil der være masser af checkpoints og 6 sovestationer, hvor du kan fylde depoterne op og tage et hvil inden du fortsætter langs med ruten.
Endurance Run


Dette event betragtes som et "udholdenheds løb", og som sådan betragtes løbet ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livs præstation. Selve gennemførelsen af løbet er den største bedrift - ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedens ånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltageres slutresultat.